Over SATIC

SATIC is medio 2013 opgericht. Wij zetten ons in voor kinderen die onder zeer moeilijke omstandigheden en in armoede opgroeien. Wij willen kinderen in levensonderhoud, huisvesting, sportbeoefening en scholing voorzien. Er wordt op een zo gewoon mogelijke manier opgevoed zodat zo veel mogelijk een gezinsgevoel te benaderen.Stichting SATIC realiseert die project door het selecteren van ontvangen donaties. Kenmerkend voor de werkwijze van Stichting SATIC is het samenwerken van diverse instanties op basis van persoonlijk contact. Alle giften en donaties die Stichting SATIC ontvangt worden volledig ingezet voor de projecten. Er blijft niets aan de strijkstok hangen. Alle werkzaamheden gebeuren door vrijwilligers.

Stichting SATIC is ook aangesloten bij ANBI.

Onze RSIN Nummer is: 851961307

U kunt onze Stichting opzoeken op de belastingdienst. We hebben hier een directe link van: ANBI Stichting SATIC

ANBI houdt in

Geeft u wel eens geld of goederen aan een goed doel of een instelling? Of doet u vrijwilligerswerk, maar krijgt u geen vergoeding voor uw kosten hiervan? Of hoeft u geen vergoeding? Dan doet u een gift. U kunt hier misschien aftrek voor krijgen in uw aangifte inkomstenbelasting. Of u een gift mag aftrekken hangt af van de instelling waaraan u de gift doet en op welke manier u de gift doet.

U mag uw gift onder voorwaarden aftrekken als u deze doet aan:

een algemeen nut beogende instelling (ANBI) of een culturele ANBI een vereniging een steunstichting sociaal belang behartigende instelling (SBBI) U kunt een gift op twee manieren doen:

als periodieke gift U hebt dan vast laten leggen dat u jaarlijks een gift doet aan de instelling. als gewone gift U doet de gift eenmalig of hebt niet laten vastleggen dat u meerdere giften aan de instelling gaat geven. Met de onderstaande tabel kunt u bepalen of u uw gift mogelijk mag aftrekken:

Bekijk onze website en maak kennis met ons project, waar wij u hulp om vragen zodat u een verschil kunt maken.